Uw klok, onze passie

Wij weten als geen ander dat een klok van grote waarde kan zijn. Van materiële waarde, maar vaak nog meer van emotionele waarde. Als uw familiestuk gerepareerd of gerestaureerd moet worden, wilt u dit met een gerust gevoel uit handen kunnen geven. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Passie voor ambacht

Al 35 jaar lang zijn wij dé specialist in het restaureren en repareren van klokken. Het zit ons in het bloed, een passie die is uitgemond in gespecialiseerde vakkennis. En we staan niet stil, ook wij gaan mee met de tijd. We werken met moderne technieken om uw antieke klok op ambachtelijke wijze te repareren.

Een inkijkje

Bij ons heeft u de unieke gelegenheid om in het binnenwerk van uw klok te kijken. Tijdens de reparatie of restauratie maken we een gedetailleerd fotoverslag, zodat de binnenkant van uw klok voor altijd zichtbaar is voor u en anderen met wie u dit wilt delen. En we gaan nog een stapje verder. We bieden de mogelijkheid om langs te komen in onze werkplaats, om ter plekke mee te kijken met de reparatie van uw klok. U krijgt een bijzonder inkijkje in verloren ambachten die verstopt zitten in het uurwerk.

Open en helder

Uw klok is voor ons een kunstwerk dat met liefde behandeld wordt. Heeft u vragen, schroom niet, wij staan altijd open om deze te beantwoorden. Ook wat betreft de kosten komt u niet voor verrassingen te staan. We werken met een prijsopgave voorafgaand aan de werkzaamheden. En mochten we tijdens de reparatie op onverwachte zaken stuiten, dan nemen we altijd eerst contact met u op.

Een stapje verder

We zijn niet alleen specialist in reparatie en restauratie, maar hebben ook alle kennis in huis om de aan- of verkoop van uw klok te begeleiden. Het is vaak een complex gebeuren en wij hebben de juiste expertise en contacten om u hierbij te helpen.

Dus aarzel niet, neem contact met ons op als uw klok u lief is.